Колеги, пръснал съм всмукателните/изпускателни тръби на GTV 1.8 (това което ми казват от сервиза, не съм достатъчно грамотен за точната терминология). Взаимозаменяеми ли са с 1.8 от 156/147?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Всмукателни тръби 1.8
Collapse
X
-
180лв. ми се струват доста,а 147 няма мотор 1.8,от 156 става,дори и от 2.0 да вземеш всмукателя също става.Изпускателя на двойката има допълнителна тръбичка за ЕГР клапана.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Първоначално публикувано от procopy Покажи съобщениеОт това, което сега ми казаха, ужким и двете. Пластмасов бил капака, но не можели никъде да открият и в някакво село до София за 180 лв някакъв пич имал...
Comment
-
Първоначално публикувано от procopy Покажи съобщениеОт това, което сега ми казаха, ужким и двете. Пластмасов бил капака, но не можели никъде да открият и в някакво село до София за 180 лв някакъв пич имал...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Крайно гърненце си вземи здраво отново от вторичния пазар. Казвам го понеже вече дори и в Ем комплект работят некомпетентни каруцари, които едни кюнци не могат да нагласят!!! За пример на едно Суби ВРХ миналата седмица 4-ри пъти ходим да ги наместват
Comment
Comment